středa 28. dubna 2010

Zvukový záznam přednášek (MP3)

Prof. PhDr. Ivan Blecha, CSc.: Filosofie, věda a pavěda [MP3, 73 MB] - Sisyfos - český klub skeptiků, 21. října 2009 (další audiopřednášky).

Mgr. Tomáš Hermann, Ph.D.: Život jako téma vědy a filosofie. Archeologie a vizionářský podnik Emanuela Rádla [MP3, 29 MB] - Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta, 3. května 2007.

Prof. PhDr. Petr Koťátko, CSc.: Struktura, intencionalita, normativita a konvencionalita v teorii významu a mluvních aktů [MP3, 84 MB] - včetně úvodního slova a diskuze, Kabinet obecné jazykovědy a teorie komunikace při katedře bohemistiky FF UP Olomouc, 23.3.2010.

Doc. Zdeněk Kratochvíl, Dr.: Bahno tělesnosti. Proč intelektuálové i mystici pohrdají tělem [MP3] -  Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta, 2. března 2006.

Prof. Jan Sokol, Ph.D.: Co je filosofie [MP3, 37 MB] - Katedra filosofie, Filozofická fakulta Univerzita Pardubice (další audiopřednášky).

3 komentáře:

  1. Omluva: Herrmann a Kratochvíl momentálně nefungují, pokud problém nebude v dohledné době na příslušném serveru odstraněn, odkazy smažu...

    OdpovědětVymazat
  2. Vše opraveno, na PřF UK změnili server.

    OdpovědětVymazat